مجموع نظرات: ۱
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
۰ نفر

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران گفت: گفته شده تا بهار سال آینده ۲۱ پروژه عمرانی دیگر هم افتتاح می‌شود و جای تقدیر و تشکر از معاونت فنی عمران داریم و از پلیس راهور هم تشکر می‌کنیم.

آقامیری

همشهری آنلاین - حجت الاسلام سید محمد آقامیری در سیصد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: پروژه نواب تندگویان ۱۱ مورد تعارضاتی داشت که ۳ مورد آن آب فاضلاب و گاز بود. در دوره مدیریت قبلی این پروژه راه‌اندازی نشد.

وی افزود: این پروژه کار سنگینی بود که روی زمین گذاشته شده بود و مدیریت شهری در این دوره با کار جهادی که انجام داد موفق به افتتاح آن شد. گفته شده تا بهار سال آینده ۲۱ پروژه عمرانی دیگر هم افتتاح می‌شود و جای تقدیر و تشکر از معاونت فنی عمران داریم و از پلیس راهور هم تشکر می‌کنیم.

آقامیری در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۷ انحراف ترافیکی جدید ایجاد شده است گفت: واقعیت این است که ۶۰ تا ۷۰ درصد زمانی که این پروژه برده، بیشتر برای رفع معارضین تاسیساتی بوده است.
اجرای پروژه در میدان بهمن هم تاثیر دارد که اگر اگر تکمیل شود گره ترافیکی میدان بهمن برای همیشه حل و دسترسی شهروندان تسهیل می‌شود.

کد خبر 925636
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha